23-01-08

Camilla wint in Hulshout

Op zondag 13 januari vond voor het eerst een crosscupmanche plaats in Hulshout, de vorige jaren was deze cross een Nationale veldloop waar heel wat nationale kleppers aan de start kwamen, met de status van crosscup zijn de toppers zo i zo aanwezig, zelfs internationale topatleten komen naar de crosscup.

 Van het V-Systems ARB jeugdteam was het Camilla die bij de kadetten de spits mocht afbijten. Camilla startte meteen goed en liep attent mee voorin, ze had aan één stevige versnelling genoeg om de rest achter zich te laten, opnieuw een knappe overwinning voor de atlete van AC Deinze.

Juniores Evelien en Katrijn waren ook van de partij in Hulshout, voor Evelien werd het een wedstrijd voor eigen volk. Amper 10 juniores kwamen aan de start, wellicht hebben de examens voor de hogeschool- en universiteitsstudenten er wat mee te maken. Gelukkig trokken een grote bende masters de spikes aan in Hulshout, waardoor er toch een mooi pak aan de start stond. Het ging er meteen stevig aan toe van bij de start, de Nederlandse Margriet Berkhout en Crosscupleidster Jana Van Wabeke namen het heft in handen. Lindsey De Grande en Katrijn haakten aan. Katrijn moest als eerste de rol vooraan lossen en werkte de rest van de wedstrijd op haar eentje af. Ze werd mooi 4de na Margriet Berkhout, Jana Van Wabeke en Lindsey De Grande. Evelien is nog niet op haar best, want na de CC in Roeselare eind november kreeg ze af te rekenen met een virus, waardoor ze heel wat trainingsachterstand opliep. Evelien werd in eigen Hulshout 7de juniore.

15:19 Gepost door Webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.