14-11-07

Camilla wint CC in Mol bij de kadetten, Katrijn 3de bij de juniores en Eva 2de juniore in Aalter

CC Mol:

Op zondag 11 november trokken eerstejaars kadette Camilla en eerstejaars juniores Katrijn en Evelien naar het Zilvermeer in Mol voor de eerste individuele crosscupmanche van het seizoen.

Camilla mocht als eerste het zand induiken, net als in Semmerzake vorige week, was er ook nu geen houden aan de atlete van AC Deinze. Camilla won de wedstrijd voor LAT-atlete en tweedejaars Evelin Van Havere, die 4 seconden na Camilla als tweede finishte. De Waalse Caroline Kniebs werd nog eens 5 seconden later derde.

Katrijn en Evelien kwamen aan de start bij de juniores, zij liepen dit keer enkel samen met de masters. Jana Van Wabeke, een eerstejaars van Halestra, kwam verrassend sterk voor de dag en domineerde zowaar de wedstrijd. Van Wabeke won met 17 seconden voorsprong op tweedejaars Lindsey De Grande. Katrijn liep net als vorig week in Semmerzake een zeer goede wedstrijd en finishte 31 seconden na de winnares mooi 3de. Evelien moest vorig week forfait geven voor de cross van Bonheiden wegens ziekte, maar dit keer was ze er wel bij in Mol. Evelien was nog niet op volle sterkte, maar liep toch een goede wedstrijd, ze werd 12de in een sterk deelnemersveld.

Cross Maria-Aalter:

Eén atlete van het jeugdteam trok de spikes aan in Maria-Aalter, nl. Eva. Eva is dit seizoen eerstejaars juniore en treed tijdens de regionale crossen aan samen met de seniores en masters. Eva liep een goede wedstrijd en finishte uiteindelijk als 2de juniore op de 11de plaats. De overwinning bij de juniores was voor de Gentse Delphine Goethals, die 27 seconden voor Eva finishte en 5de werd in het totaal.

Op zondag 18 november staat de Cross in Deinze op het programma van de meeste atletes van het jeugdteam.

Kim Meylemans komt voortaan uit bij de seniores en verlaat daarom het jeugdteam. We bedanken Kim voor de mooie jaren bij het team en wensen haar nog veel succes toe in haar verdere carrière.

16:21 Gepost door Webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.