05-11-07

Timothy won ook in oktober al zijn wedstrijden!

De maand oktober was voor de meeste atleten een periode zonder wedstrijden, atleten stomen zich in deze maand klaar voor de start van het cross seizoen begin november. Voor speerwerper Timothy stond de agenda in oktober nog goed vol, zijn seizoen zat er pas op na 20 oktober, toen stond zijn laatste wedstrijd van zijn enorm succesvol seizoen op het programma.

Op 6 oktober trok Timo naar Charleroi, hij won voor de 25ste maal dit seizoen zijn wedstrijd, ditmaal met een worp van 66m. Eén dagje later deed hij in Geraardsbergen met een worp van 66m56 nog beter, overwinning nummer 26 was een feit.

Op 13 oktober ging Timo aan de slag in Eeklo, zijn voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Opnieuw sloot hij zijn wedstrijd winnend af, ditmaal wierp hij zijn speer naar 65m20. Eén weekje later sloot hij zijn seizoen af met zijn 28ste overwinning, zijn laatste prestatie van het seizoen was 65m03.

Volgend seizoen zal Timothy de clubkleuren van Vlierzele Sportief verdedigen bij de junioren. Vanaf november begint hij met de voorbereiding op het zomerseizoen 2008. Tijdens de herfstvakantie werkte hij met nog enkele beloftevolle Belgische atleten een BOIC stage af in het Franse Vittel.

eeklo2

Vittel07-095 groep BOIC

21:16 Gepost door Webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.