03-10-07

Timothy blijft ook in september winnen

Timothy won op 15 september het speerwerpen met 65m77 in het Duitse Dusseldorf bij mooi weer, maar strakke zijwind.

Timothy won op 22 september in Diepenbeek met een worp van 66m11, het was goed weer, trainer was ook aanwezig. De worpen waren nog niet perfect, maar het is opnieuw beter dan een week terug in Dusseldorf.

Timothy was op 23 september in Eigenbrakel (Memorial Gaston Reiff) terug in goede doen. De laatse 4 wedstrijden zijn in stijgende lijn, ondanks de slechte wind heeft Timothy 67m46 gegooid. Timothy waagde zich ook aan het kogelstoten gedaan en was tevreden met zijn 11m24.

Op 30 september Timothy ongeveer 66m gegooid in Stekene,afzet was niet goed en terug enkele nullen,Wim Geuens was tweede met 48 m. Een dag eerder won Timothy ook al de wedstrijd in Tongerlo.

Timothy zal volgend seizoen uitkomen voor een nieuwe club, dewelke is nog niet duidelijk, want er zijn maar liefst 5 clubs die intresse hebben. De beslissing zal wellicht na het zomerseizoen (eind oktober) genomen worden. Timothy gaat vanaf het nieuwe seizoen scheep met een nieuwe trainer met name Andy De Coster, die de laatste jaren al nauw samenwerkte met Leen Wuyts. Eind oktober volgt nog een stage in Vittel met de EYOF-selectie van afgelopen zomer.

IMAG0221

reiff1

reiff3

dus1

duss1

13:52 Gepost door Webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.