03-08-07

KBC-Nacht Heusden-Zolder: BR voor Camilla, mooie prestaties van Katrijn, Eva en Evelien

Katrijn over haar KBC Nacht:

Zaterdag in de late namiddag mocht ik aan de start staan van de 800m alle categorieën op de KBC-nacht in Heusden-Zolder. Ik trad er aan in de tweede reeks. Ik werd in baan 7 gezet om te starten. Ik startte redelijk goed, kwam onmiddellijk in het pak terecht, zodat ik geen kop hoefde te doen. Mijn eerste ronde kwam ik door in ong. 66. Ik eindigde in een redelijke tijd van 2.15.40, na mijn persoonlijk record van 1/6 in Deinze (2.13.57) mijn tweede beste tijd tot dusver. Ik werd zevende in mijn reeks.

Eva over haar KBC Nacht:

Afgelopen weekend (zaterdag) liep ik op de KBC-nacht in het jeugdprogramma een 800m. We kwamen met 12 deelnemers aan de start, ik nam een redelijke start waardoor ik al snel op kop. Na een trage 400m (69’), begon ik het tempo op te trekken omdat ik wist wat er op het einde zou gebeuren mocht ik niets doen. Tot aan de 700m kon ik m’n eerste plaats vasthouden, maar daarna kwam Hannelore Bellemans opzetten met een sterke eindspurt en kon ik enkel nog volgen. Hiermee werd ik tweede in een tijd van 2.15.68, jammer dat er geen samenwerking mogelijk was anders had er zeker mee in gezeten! Maar met goed moed trek ik zaterdag naar het BK AC waar ik zal aantreden bij de 800m!

Evelien liep in dezelfde reeks als 8ste door de finish in een tijd van 2.23.57, Evelien komt op woensdag 15 augustus aan de start van het Vlaams kampioenschap 3000m voor scholieren in Lier.

Camilla over haar Belgisch record 1000m:
Zaterdag deed ik mee aan de KBC-nacht in Heusden-Zolder. Na een lange rit kwam ik aan in een mooie omgeving. Ook het weer was goed, dus ideale omstandigheden om een schitterende prestatie neer te zetten. Er waren veel goede atleten aanwezig. Mijn doel was mijn PR te verbeteren. Na een snelle start kon ik mij in de groep handhaven. De laatste ronde kon ik nog versnellen en als eerste over de streep komen in een zeer goede tijd van 2.55.76!!  Zo heb ik mijn PR terug kunnen verbeteren met 4 seconden. Ik was heel tevreden en bedank ook mijn trouwe supporters en mijn trainer voor de vele raadgevingen.

Nu ga ik het een beetje rustig aan doen om mij dan terug voor te bereiden op een 300 in Oordegem op 15 augustus.

Met 2.55.76 deed Camilla beter dan het Belgisch record van Lindsey De Grande.

Charlotte was in Heusden-Zolder als supporter aanwezig en moedigde haar V-Systems ARB jeugteam collega's luidkeels aan!Charlotte neemt komende zondag deel aan het BK 5000m alle cat.

DSC01813b

DSC01814b

DSC01824b

DSC01830b

DSC01834b

DSC01841b

DSC01845b

nacht1.jpg picture by KatrijnX

nacht2.jpg picture by KatrijnX

IMG_7915.jpg picture by KatrijnX

IMG_7881.jpg picture by KatrijnX

IMG_7858
IMG_7871
Herschaalde kopie van Heusden Zolder 2007 034
Herschaalde kopie van Heusden Zolder 2007 030
Herschaalde kopie van Heusden Zolder 2007 017

10:53 Gepost door Webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

iRun.be in de startschoenen Beste sportieve dames en heren,

Sinds deze week is iRun.be online gegaan op het internet en dat is goed nieuws voor alle loop- en jogfanaten!

De kern van iRun? Laat het ons zo zeggen:

Je vaste looppartner kan wéér niet? Geen probleem: start samen met anderen via internet een nieuwe beweging! Schrijf je in op looptrajecten van stadgenoten of start simpelweg je eigen looptraject en laat anderen maar meelopen indien ze willen. Je vrienden uitnodigen om je online loopagenda te volgen, dat kan, maar het hoeft niet!

Niets hoeft, veel kan. Wie liever alleen loopt met zijn of haar favoriete muziek kan via iRun een loopparcours tot op enkele meters nauwkeurig uitstippelen. Heel wat handiger dan met je fiets of wagen eerst het parcours te moeten uitmeten om aan je juiste loopafstand te raken.

Alle leden van uw club kunnen zich momenteel inschrijven voor iRun.be, uiteraard geheel gratis!

Wij staan klaar om alle feedback, bugs en verzoeken van onze leden te verwerken. Ons doel : iRun.be zodanig uitbouwen dat alle lopers in ons land er zo makkelijk mogelijk van kunnen genieten!


sportieve groeten,

Joris Hens

iRun, do you?
www.iRun.be

Gepost door: joris hens | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.