05-02-07

PK Cross West-Vlaanderen: Charlotte zet zegereeks verder bij de juniores, Emma 2de bij oudste scholieren

Afgelopen weekend vond het PK cross plaats, in West-Vlaanderen trokken de atleten de spikes aan in Torhout. De omloop lag er zeer snel bij, een groot verschil met de modderpoel van Ieper van enkele weken terug. Van het V-Systems ARB jeugdteam kwamen Emma (scholieren 1990) en Charlotte (juniores) in actie.

Emma liep een mooie wedstrijd bij de scholieren, ze werd uiteindelijk 11de (13'32") en was daarmee 2de van de scholieren geboren in het jaar '90. Heel wat sterke eerstejaars gingen haar vooraf. Haar ex clubgenote Alana Vandeghinste (HAC - 12'25") finishte als beste 2de jaars scholiere op de 5de plaats. Eerstejaars Liesbeth Pollentier (HCO - 11'54") domineerde de wedstrijd.

Bij de juniores ging Charlotte voor eigen volk als grote favoriete van start. Al van bij de start liep Charlotte op de eerste rij, pas na één kleine ronde dreef ze het tempo op, haar concurrentes moeste passen. Vanaf dan begon Charlotte aan een knappe solo, ze bouwde haar voorsprong op Charlotte Daenens alleen maar uit en won uiteindelijk de wedstrijd in 16'23", haar eerste Provinciale titel en haar 4de zege op rij dit seizoen. Charlotte Daenens finishte 33 seconden later als 2de, AZW-atlete Saartje Vandenberghe maakte nog eens 20 seconden later het podium compleet.

http://www.houtlandatletiek.be/download/2007_02_04_PK_veldlopen_Torhout.pdf

00:24 Gepost door Webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.