02-10-06

Belgische kampioenes Charlotte Vandewalle en Camilla De Bleecker nieuwe gezichten bij het V-Systems jeugdteam

Belgische kampioenes Charlotte Vandewalle ('89) en Camilla De Bleecker ('94) nieuwe gezichten bij het V-Systems jeugdteam
 
Het nieuwe atletiekseizoen staat voor de deur, binnen een goede maand duiken de crossers opnieuw het veld in. Met het nieuwe seizoen ook enkele nieuwe gezichten bij het V-Systems jeugdteam. Wij stellen ze graag aan u voor:
 
De eerste atlete is de West-Vlaamse Charlotte Vandewalle. Charlotte maakt komend seizoen de overstap naar de juniores. Als tweedejaarsscholiere werd de atlete van HAC (Houtland) in 2006 tweemaal Belgisch kampioene. In maart sleepte ze in Oostende verrassend de Belgische crosstitel in de wacht, ongeveer 6 maanden later won ze op een knappe manier het Belgisch kampioenschap 3000m voor scholieren in Kessel-Lo. Met Houtland AC werd ze in september nog tweede op het Belgisch kampioenschap aflossingen in Brussel, dit bij de 4x800m voor scholieren. De langere afstanden zijn haar specialiteit. Op de piste liep ze dit jaar op de 800m 2'20", op de 1500m klokte ze 4'43" en op de 3000m snelde ze naar 10'25".
 
podium BK
Foto: Podium BK 3000m scholieren (Charlotte in het midden)
 
Het tweede nieuwe gezicht bij het V-Systems jeugdteam is clubgenote van Katrijn, namelijk Camilla De Bleecker. Net als Katrijn is Camilla Belgisch crosskampioene, dit bij de eerstejaarsminiemen geboren in 1994. Camilla won vorig crossseizoen ook nog de Crosscup wedstrijden van Wachtebeke, Roeselare en Brussel. Ook op de piste laat de atlete uit Nazareth knappe dingen zien. Zo won ze eind augustus de 1000m in het voorprogramma van de Memorial Van Damme in een heel snelle 3'06".
 
Camilla De Bleecker

Foto: Podium BK cross miniemen '94 (Camilla in het midden)

Het jeugdteam:             

katrijnDSCF0102bcharlemmakimrayah

sarayacamillatimothy

Saraya en Timo presteren sterk in Lanaken
 
Op zondag 1 oktober trokken Saraya en Timo naar het Limburgse Lanaken voor één van de laatste meetings van het zomerseizoen. Beide atleten namen deel aan het speerwerpen. Saraya deed met een worp van 30m88 beter dan ooit, veel heeft ze te danken aan haar nieuwe trainster Leen Wuyts. Saraya behaalde hiermee de 3de plaats. Ook in het discuswerpen liet ze een bestwaarde optekenen. Met een worp van 25m74 werd ze tweede. Timo haalde in Lanaken opnieuw de kaap van de 60m. Zijn 60m05 was goed voor de tweede plaats na tweedejaars Vincent Van de Bosch. 
 
timo10
sar

22:59 Gepost door Webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

een dikke proficiat voor jullie alletwee! :)

Gepost door: Katrijn | 03-10-06

2 nieuwe gezichten in het Kamp ;-) En dan nog 2 de beste van België. allee ik wens jullie succes x

Gepost door: Mariska | 04-10-06

merci !! merci vr de felicitaties, Katrijn en Mariska!
'k zal mn best doen om mn plaatsje te bewijzen =)

xx succes in het volgende seizoen !

Gepost door: Charlotte | 05-10-06

De commentaren zijn gesloten.