29-08-06

Jeugdteam stoomt zich klaar voor het BK

Tim Clerbout op de hielen van wereldtoppers Mottram en Heshko

Tim Clerbout mocht op vrijdag 25 augustus deelnemen aan de 30ste editie van de Memorial Van Damme. Op de 1500m liep hij naar een tijd van 3.39.43, hij strandde daarmee op de hielen van wereldtoppers als Craig Mottram en Ivan Heshko.

Jeugdteam stoomt zich klaar voor het BK

Afgelopen weekend snelde Katrijn op de kermismeeting in Waregem naar een nieuw persoonlijk- en clubrecord op de 1000m. Katrijn won de wedstrijd in een knappe 2.57.98. Komende zaterdag gaat Katrijn op het Bk in Kessel-Lo van start op de 3000m. Ze is met de snelste tijd ingeschreven en dus meteen titelfavoriete.

Op zaterdag 19 augustus trok Eva naar Tessenderlo voor een 800m.Ze mocht van start gaan in de snelste reeks met ondermeer Lieselot Matthys en Lindsey De Grande. Het tempo in de A-serie werd tot 400m gemaakt door Rayah. Eva had het al vanaf het begin moeilijk met het hoge aanvangstempo en viel snel alleen. Eva finishte uiteindelijk in een voor haar tegenvallende 2.21.99, ook haar trainingsgenote Charlotte Daenens kende een mindere dag, zij eindigde nog enkele seconden na Eva. Op dezelfde dag als Tessenderlo vond in Deinze de kadetten en scholieren meeting plaats. Drie atleten van ons jeugdteam kwamen in de thuishaven van Katrijn in actie. Katrijn zelf ging van start op de 400m. De Belgische crosskampioene werd 2de in een tijd van 61.31. Timothy werd dan weer 2de bij het speerwerpen met een matige worp van 57m28. Saraya nam met het kogelstoten en het discuswerpen twee disciplines voor haar rekening. Bij het discuswerpen liet ze een worp van 25m61 optekenen, bij het kogelstoten kwam ze tot een worp van 10m81. Op beide nummers werd ze 5de.

 

 

10:39 Gepost door Webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.