26-06-06

Timothy haalt de kaap van de 60m

Timothy haalt de kaap van de 60m

Op een meeting in Oudenaarde zorgde Timothy voor een schitterende prestatie. Met een worp van 60m56 verpulverde hij voor eigen volk zijn persoonlijk record van 58m85 in het speerwerpen.

Tim opnieuw blessurevrij

Tim Clerbout is sinds kort niet alleen peter van het Jeugdteam van V-Systems, hij maakt nu ook deel uit van het V-Systems team. Sinds halfweg mei verdween Tim van het wedstrijdtoneel wegens een vervelende blessure. Afgelopen weekend maakte hij echter zijn rentree op de piste. Op de EAP meeting in Nijvel snelde Tim met 3.43.62 naar de 3de plaats.

Matthias 2de in Wervik 

Op een kampersmeeting in Wervik veroverde Matthias de 2de plaats in het speerwerpen. Hij liet 55m99 optekenen.

Nathalie niet aan de start in Vilvoorde

Nathalie heeft een schitterende hoogtestage achter de rug. Samen met vriend en trainer Kurt Stevens trok ze naar het Zwitserse Sankt-Moritz om haar voor te bereiden op het EK 10.000m in Göteborg. Sinds 19 juni is Nathalie terug op Vlaamse bodem en haar eerste wedstrijd zou normaal de Gouden 1500m in Vilvoorde worden op vrijdag 23 juni, een wedstrijd van haar club VAC. Nathalie kon wegens een voedselvergiftiging echter niet deelnemen. Het gaat nu opnieuw beter met de Belgische kampioene cross en wellicht neemt ze zaterdag 1 juli deel aan de 1500m tijdens de Flanders Cup meeting in Oordegem.

Drie persoonlijke records voor Saraya in Merksem

Op vrijdag 23 juni trok Saraya naar Merksem om er deel te nemen aan het hoogspringen, kogelstoten en speerwerpen. Bij alledrie de disciplines wist Saraya een persoonlijk record te vestigen. Bij het hoogspringen haalde ze 1m38, bij het kogelstoten liet ze 10m99 noteren en bij het speerwerpen haalde ze 29m34.

 

22:38 Gepost door Webmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.