07-06-06

Timothy smijt speer opnieuw naar record

Timothy smijt speer opnieuw naar record

Op zaterdag 3 juni trok Timothy naar Oudenaarde, zijn thuishaven, op zoek naar een persoonlijk record. Met een worp van 58m85cm lukte het hem ook, hij deed daarmee 44cm beter dan enkele weken terug in het Duitse Halle. Op Pinkstermaandag in Oordegem was de wind spelbreker. Timo werd tweede met een worp van 55m61.

Katrijn loopt knappe 3000m

Ook Katrijn trok op Pinkstermaandag naar Oordegem. Onder een stralend zonnetje liep ze er voor het eerste een 3000m. Voor de wedstrijd sprak ze met Belgisch kampioene cross bij de tweedejaarsscholieren Charlotte Vandewalle af om elk een ronde op kop te lopen. De twee deden het voortreffelijk en al snel zaten ze op een schema voor een tijd van 10'20". Slecht één atlete kon hen moeiteloos volgen en dat was de Waalse Elodie Mol. Tot bij het ingaan van de laatste ronde bleven de drie samen, in die laatste ronde versnelde Katrijn en enkel de Waalse bleef volgen. In de laatste rechte lijn moest Katrijn er alles uitpersen om de atlete van USTA van zich af te houden. Katrijn won uiteindelijk in een knappe 10'21"08.

Kim wint 200m in Oordegem

Kim was ook present in Oordegem, zij nam de spurtnummers voor haar rekening. Op de 100m klokte ze met 12.60 de tweede tijd. Bij de 200m liet ze met 25.43 de snelste tijd noteren.

Nathalie op hoogtestage naar Sankt-Moritz

Op 6 juni vertrok Nathalie samen met trainer en vriend Kurt Stevens richting het Zwitserse Sankt-Moritz om er het EK voor te bereiden. Twee weken lang zal ze er op een hoogte van 1700m trainen. Op vrijdag 23 juni neemt Nathalie deel aan de Gouden 1500m in Vilvoorde, een organisatie van haar club VAC.

23:24 Gepost door Webmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.